Indonesië Retreat

25 april – 4 mei 2023
10 dagen Indonesië

Bali, Lombok, Gili Meno en Gili Trawagan

Wil je yoga beoefenen, mediteren, mooie ceremonies bijwonen en je heerlijk laten masseren? Houd je van natuur en wil je verbinden met de elementen aarde, vuur, water, lucht? Wil je ook dieper verbinden met jezelf (en anderen) middels begeleide tantra oefeningen? Heb je daarnaast behoefte aan vrije tijd om op het strand / bij het zwembad te liggen of om te surfen, duiken, snorkelen, fietsen of hiken? Ga dan mee op de 10-daagse retreat van 25 april t/m 4 mei 2023 en bezoek maar liefst 4 eilanden!

INCLUSIEF

• Overnachtingen in de hotels / resorts
(met zwembad en direct aan het strand) + ontbijt
• Transport (boten en minibusjes) op reisdagen
• Ervaren Nederlandse reisbegeleiding
• Begeleide tantra oefeningen
• Integrale yoga lessen
• Begeleide meditaties
• Schrijfopdrachten
• Sharing circles
• Volle maan ceremonie
• Cacao ceremonie
• Tempelbezoek
• Waterceremonie
• Vuurceremonie
• Ecstatic dance
• Wandeling
• Extra’s

EXCLUSIEF

• Vliegticket Denpasar – Amsterdam (± €750)
• Transfer van / naar het vliegveld (± €20)
• Lunch en diner (vanaf €2,50 – €5 per maaltijd)
• Optionele excursies indien gewenst

De transfer van / naar het vliegveld kan ik voor je boeken.
Ook kan ik assisteren bij het boeken van vliegtickets.
Voor internationale vluchten geldt;
hoe vroeger je boekt, hoe minder je betaalt.
Suggestie: GreenSeat CO2 compensatie

Speciale prijs €1111

De prijs is gebaseerd op gedeelde 2-persoonskamers met eigen badkamer en terras/balkon. De kamers hebben twee 1-persoonsbedden. Kom je met je partner en wil je een 2-persoonsbed? Geef dit direct bij het boeken door. Op aanvraag en tegen een meerprijs zijn er tevens 1-persoonskamers beschikbaar.

Betaal 50% van de reissom bij het boeken en betaal de overige 50% uiterlijk 8 weken voor vertrek. Bij annulering van mijn kant door Covid, ontvang je het volledige bedrag binnen 1 week terug.

Wat anderen zeggen over mijn retreats / reizen

Danielle de Wilde

Dit weekend was een bewust cadeau aan mezelf. Even letterlijk stilstaan en tijd voor mezelf. ‘Ontspannen’ en ‘loslaten’ was wat ik wilde en daarbij koos ik voor een retreat waarbij ik deels met bekende dingen als yoga en meditatie in aanraking zou komen en deels kennis zou maken met voor mij nieuwe zaken als een cacao ceremonie en sound healing. Achteraf kan ik zeggen dat mijn verlangen zeker uitgekomen is. Niet eerder heb ik zo’n diepe ontspanning ervaren. Ik voelde innerlijke rust en vond deels bevestiging, deels nieuwe inzichten en een aanmoediging om mijn eigen pad te blijven wandelen. Bijzonder hoe alles op elkaar aanhaakte en elkaar versterkte. De rust en het ‘zijn’ (ipv ‘doen’) heb ik tot de dag van vandaag weten vast te houden. Het is een soort startsein geweest voor de volgende fase in mijn leven en in mijn ondernemerschap. Waardevol.

Mathilde Ouwens

Wat een heerlijke retraite heb ik beleefd! Het programma bevatte veel verschillende rituelen en activiteiten die me aanspraken. Yoga, vuurritueel, mantra’s zingen, ecstatic dans, schrijfopdrachten, soundhealing en meditatie. Zo was er een heerlijke afwisseling van in- en ontspanning en was er ruimte voor verdieping en rust. Het was voor het eerst dat ik een retraite bij Kim deed, maar hopelijk volgen er meer. Kim schept een ongedwongen sfeer en weet op een hele natuurlijke manier mensen te inspireren. Door haar liefdevolle persoonlijkheid heeft ze oog voor de behoefte van iedere deelnemer. Ik ben enorm tot rust gekomen en heb veel plezier gehad. Fijn dat ik dit heb mogen ervaren. Dankjewel Kim, ik hoop dat je nog veel mooie retraites zullen volgen.

Iris Sturgeon

Juni 2021, ik neem deel aan het retreat van Kim zonder verwachtingen maar met ontzettend veel zin en nieuwsgierigheid. Na een hartelijke ontvangst en kennismakingsronde starten we met een korte schrijfopdracht en vuurceremonie die ons direct met elkaar verbindt. De rest van het weekend volgen we in een natuurlijke flow een mooi uitgebalanceerd programma dat bestaat uit yoga, meditatie, sound healing (wat een geweldige ervaring), ecstatic dance (pure joy) en ook nog voldoende vrije tijd om even mijn eigen rustmoment te pakken. Volledig zen en uitgerust weer naar huis gegaan. Dank je wel Kim.

Jolanda de Jong-Benner

Ik vond het een ontspannen weekend, met aandacht voor mezelf. Kim’s kundige begeleiding was heel fijn. Ze had aandacht voor iedereen, met extra aandacht voor wie het nodig had. Kim is heel ontspannen en relaxed. Ze gaf goede informatie en liet iedereen in haar waarde. Het eten was heel goed verzorgd. De accommodatie was een hele fijne plek om te zijn. Op de terugweg naar huis heb ik mijn intenties nog even doorgenomen. En deze thuis ook verteld. Bedankt Kim, wat je mij hebt laten inzien.

Tanja Rakhou-de Jong

Hele fijne persoonlijkheid: rustig, lief en daadkrachtig om alles tot in de puntjes te regelen. Geen dertien in dozijn tips maar echt luisterend naar de verschillende wensen en vanuit daar waardevolle tips geven wat mooi is om te zien of te bezoeken. Werkt graag samen met lokale bevolking en minder toeristische plekken voor een echt ‘Indonesie’ gevoel. Haar passie voor de lokale bevolking en de natuur zorgde ervoor dat de groep nog meer genoot van de mooie Bali / Lombok / Gili reis. Al met al een fantastische reis (juli/aug. 2019) en een mooie herinnering.

Nicole Lemmers

Een van de belangrijkste redenen dat de reis (dec. 2018/ jan. 2019) zo geslaagd was, waren de inhoudelijke deskundigheid en persoonlijke begeleiding van Kim. Ze wist meer dan de plaatselijke gids, ze regelde alles zeer correct en efficiënt. Ze had oog voor ieder persoon in de groep en hun individuele behoeftes. Zelfs bij de zeer (te) veeleisende personen kon ze niets verkeerds doen. Persoonlijk werd (word) ik erg blij van haar. Ze is de leukste en beste reisleidster die ik in al mijn reizen heb gehad.

Melissa Koelewijn

Een heerlijk weekend vol rust, ontspanning en mooie momenten. Kim heeft alles tot in de puntjes verzorgd en voelt de groep perfect aan. Van de prachtige accommodatie tot de mooie ceremonies en yoga sessies. Voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste. Dit mag je jezelf absoluut cadeau doen!

Nicky Heins

Kim is master of time. Ze weet als geen ander een heerlijk ontspannen weekend retreat neer te zetten waar tijd niet lijkt te bestaan. Met oog voor schoonheid, balans en rust en altijd smaakvol en afgestemd leidt ze de groep door een zorgvuldig en intuïtief samengesteld compleet programma heen waarbij niks hoeft en alles mogelijk is. Zang, dans, yoga, cacao ceremonie, sound healing ligbad, vuur en zeeën van vrije tijd. Hierbij nodigt ze ook andere professionals uit, waarbij kwaliteit geborgd blijft. En heerlijk vegetarisch eten! Ik heb volop genoten en kom er ontspannen en geïnspireerd van terug!

Marloes Buitendijk

Een heerlijk ontspannen weekend om helemaal tot rust te komen. Het was een fijne kennismaking met estatic dance, cacao ceremonie, sound healing en Kirtan. Voor mij allemaal nieuw, maar een aanrader als je het een keer wil meemaken! Een fantastische plek om nog eens naar terug te gaan. Kim deed het allemaal super leuk! En was het echt een heel fijn weekend om tot rust te komen.

Jody de Haan

Kim is een organisatorisch natuurtalent! En tijdens de yogalessen klopt alles. Kim weet een fijne en rustgevende sfeer te creëren. Daarnaast neemt zij de tijd om de houdingen goed uit te leggen en weet zij de meditatie echt binnen te laten komen.

Suzanne de Roo

Ik heb een heerlijk weekend gehad. Eigenlijk 0 ervaring buiten wat lesjes yin-yoga na. Ben echt tot rust gekomen, heb nieuwe inzichten gekregen over dingen die ik “anders” zou willen. Het was gezellig en de vrijheid om alles op je eigen wijze in te vullen heb ik als zeer prettig ervaren. Heerlijk gegeten, gelachen. Fijn programma, ruimte voor flexibiliteit.

Lara van Esch

‘Kim straalt een bepaalde rust uit als persoon en dat ervaar je continue tijdens haar lessen. Kim legt de oefeningen goed en duidelijk uit, heeft oog voor de individuen en corrigeert waar nodig. Tijdens de Savasana brengt ze je met haar zachte en kalme stem tot rust en diepe ontspanning. Na de les voel ik me fijn: ontspannen in hoofd en lijf en dat is precies mijn doel met yoga.'

Linda Kooij-Slotboom

Kim is een ervaren yogadocente die een goede en rustige uitleg geeft bij de oefeningen. Ze kan goed improviseren en past haar kennis toe om de oefeningen voor iedereen toegankelijk te maken. Kim heeft een prettige stem en zorgt voor rust en ontspanning tijdens de meditatie.

Marloes Buitendijk

Kim geeft duidelijke uitleg en ze heeft een hele fijne en rustgevende stem. Door de juiste ademhaling en langzame bewegingen was ik mij bewust van al mijn spieren in mijn lichaam. Hierdoor was ik na elke les weer helemaal zen. En die rust kan ik meenemen voor de rest van de dag. Dit alles op een hele fijne en open manier in een relaxte sfeer. De integrale yogalessen bij Kim zijn zeker een aanrader wanneer je weer in balans wilt komen.

OPTIONELE EXCURSIES

• Surfen (Senggigi, Lombok) | ± €25
• Beklimmen van Mount Batur (8 uur) | ± €40
• Snorkelen / Duiken (8 uur) | ± €5 / min. ± €60
• Fietsen & Balinese lunch bij lokale familie (5 uur) | ± €25
• Gianyar Regency (5 uur) | ± €35 | Temples (Elephant Cave, Holy Spring), Goa Rang Reng waterval, Ceking rijstvelden.
• Kintamani tour (8 uur) | ± €35 | Temples (Elephant Cave, Gunung Kawi, Holy Spring), Mount Batur, Koffie/Cacaoplantage, Ceking rijstvelden.
Bovengenoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Leuk als je contact zoekt!