fbpx

Integrale Yoga

Ik geef integrale yoga. Dit is een combinatie van hatha yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie. Bij integrale yoga gaat het vooral om geestelijke rust. Het is een milde vorm van yoga die je naar binnen brengt. Vanuit ontspanning en bewustwording van lichaam, ademhaling en denken, kom je in een toestand van geestelijke rust.

De yogastudio is in aanbouw. In de toekomst ontvang ik je daar graag voor de 6-weekse basiscursus integrale yoga. Tot die tijd geef ik één zondag per maand yoga bij The Green House in Utrecht. Ook organiseer ik retreats. Blijf op de hoogte via social media en bekijk de Agenda.

1 DAG | MINI RETREAT
Yoga, (dans)meditatie, ademwerk, thee en gebak, cacao ceremonie, kirtan (mantra zingen onder begeleiding van gitaar/harmonium), vegetarische maaltijd, sap en infused water.
3 DAGEN | WEEKEND RETREAT
Yoga, (dans)meditatie, ademwerk, stiltewandeling, massage/energetische healing, cacao ceremonie, kirtan, vuurceremonie. Vegetarische maaltijden, sap, thee en infused water.
6 WEKEN | BASISCURSUS INTEGRALE YOGA
Combinatie van hatha yoga, ademwerk, meditatie. In 12 lessen (2x per week 1 uur) leer je de basis. Daarna kun je zelf verder. Incl. audio en schriftelijke uitleg van houdingen.
Jody de Haan
Volgde Integrale Yoga bij Kim

Yoga

Kim is een organisatorisch natuurtalent! En tijdens de yogalessen klopt alles. Kim weet een fijne en rustgevende sfeer te creëren. Daarnaast neemt zij de tijd om de houdingen goed uit te leggen en weet zij de meditatie echt binnen te laten komen.

Lara van Esch
Volgde Integrale Yoga bij Kim

Yoga

‘Kim straalt een bepaalde rust uit als persoon en dat ervaar je continue tijdens haar lessen. Kim legt de oefeningen goed en duidelijk uit, heeft oog voor de individuen en corrigeert waar nodig. Tijdens de Savasana brengt ze je met haar zachte en kalme stem tot rust en diepe ontspanning. Na de les voel ik me fijn: ontspannen in hoofd en lijf en dat is precies mijn doel met yoga.'

Marloes Buitendijk
Volgde Integrale Yoga bij Kim

Yoga

Kim geeft duidelijke uitleg en ze heeft een hele fijne en rustgevende stem. Door de juiste ademhaling en langzame bewegingen was ik mij bewust van al mijn spieren in mijn lichaam. Hierdoor was ik na elke les weer helemaal zen. En die rust kan ik meenemen voor de rest van de dag. Dit alles op een hele fijne en open manier in een relaxte sfeer. De integrale yogalessen bij Kim zijn zeker een aanrader wanneer je weer in balans wilt komen.

Linda Kooij-Slotboom
Volgde Integrale Yoga bij Kim

Yoga

Kim is een jonge, ervaren yogadocente die een goede en rustige uitleg geeft bij de oefeningen. Ze kan goed improviseren en past haar kennis toe om de oefeningen voor iedereen toegankelijk te maken. Kim heeft een prettige stem en zorgt voor rust en ontspanning tijdens de meditatie.

Leuk als je contact zoekt!

Open chat
Stel je vraag via WhatsApp
Hallo! Leuk dat je contact zoekt. Hoe kan ik je helpen? Hartelijke groet, Kim
Powered by