Nederland Retreat

11 t/m 13 juni 2021 (Reeds volgeboekt)
3 dagen Zeeland

Houd je van rust en ruimte en ben je een liefhebber van de zee en het strand? Wil je yoga beoefenen en mediteren in groepsverband maar heb je ook behoefte aan vrije tijd om je terug te trekken in de natuur, te wandelen, lezen en/ of schrijven? Meld je dan aan voor dit ontspannen weekend bij Finca Vrij. Dit kleinschalige retreat centrum ligt in Scharendijke op Schouwen Duiveland, het meest noordelijke eiland van Zeeland. Het ligt midden in de natuur, op nog geen 5 minuten van het strand.

De permacultuurtuin van ruim 5500 m2 biedt rust en ruimte. De tuin heeft verschillende fijne plekken zoals de zonnecirkel en wilgentipi. Tevens is er een mooie vuurplaats waar het in de avond heerlijk vertoeven is. Bij goed weer zijn er buiten yogasessies en meditaties.

Er is ook een mooie, lichte binnenruimte van 70 m2 voor yoga, meditatie, dans en ceremonies. De aangrenzende orangerie (ofwel ‘de Kas’) doet dienst als verblijfsruimte. Hier nuttigen we gezamenlijk alle maaltijden. Op vrije momenten kun je uiteraard ook heerlijk in de Kas tussen het groen zitten. Als je op die momenten meer behoefte hebt aan privacy, dan kun je je terugtrekken in je eigen appartement of de natuur in gaan.

INCLUSIEF

• Twee overnachtingen in moderne 2-/3-persoonsappartementen
• Vegetarische maaltijden, verse sappen, koffie/thee, infused water
• Verschillende begeleide meditaties
• Integrale yoga (geen enkele ervaring vereist). Meer info: www.kimsikking.com/integrale-yoga
• Kirtan (mantra’s zingen) met live muziek
• Stiltewandeling/loopmeditatie
• Nieuwe maan ceremonie
• Schrijfopdrachten
• Soundhealing
• Vuurceremonie
• Cacao ceremonie
• Ecstatic dance

Deelname aan activiteiten is altijd vrijblijvend. Voel je vrij een bepaalde activiteit over te slaan als dit beter voelt voor jou.

Heb je speciale (dieet)wensen, geef dit dan door bij je boeking.

Je verblijft in moderne 2-, 3- of 4-persoonsappartementen. De appartementen zijn voorzien van een eigen terras, badkamer en keuken met kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Alle maaltijden worden verzorgd en geserveerd in de gedeelde verblijfsruimte. Mocht je echter zelf nog iets eenvoudigs willen bereiden, dan kan dat ook. Beddengoed ligt klaar. Handdoeken graag zelf meenemen

TIJDEN & LOCATIE

Aankomst: 11 juni tussen 19.30 en 20.00 uur.
Vertrek: 13 juni tussen 16.00 en 17.00 uur
Finca Vrij, Kapelleweg 29, 4322 NG Scharendijke.

KOSTEN

Early bird tot 1 oktober 2020: €275
Reguliere prijs: €350

Het programma wordt zo ingericht dat de COVID-19 richtlijnen van het RIVM gehanteerd kunnen worden, mocht dat tegen die tijd nog nodig zijn. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing. Mocht dit weekend retreat in het uitzonderlijke geval geen doorgang vinden door COVID-19, dan ontvang je het betaalde bedrag in zijn volledigheid terug.

Mathilde Ouwens

Retreats & Reizen

Wat een heerlijke retraite heb ik beleefd! Het programma bevatte veel verschillende rituelen en activiteiten die me aanspraken. Yoga, vuurritueel, mantra’s zingen, ecstatic dans, schrijfopdrachten, soundhealing en meditatie. Zo was er een heerlijke afwisseling van in- en ontspanning en was er ruimte voor verdieping en rust. Het was voor het eerst dat ik een retraite bij Kim deed, maar hopelijk volgen er meer. Kim schept een ongedwongen sfeer en weet op een hele natuurlijke manier mensen te inspireren. Door haar liefdevolle persoonlijkheid heeft ze oog voor de behoefte van iedere deelnemer. Ik ben enorm tot rust gekomen en heb veel plezier gehad. Fijn dat ik dit heb mogen ervaren. Dankjewel Kim, ik hoop dat je nog veel mooie retraites zullen volgen.

Marloes Buitendijk

Retreats & Reizen

Een heerlijk ontspannen weekend om helemaal tot rust te komen. Het was een fijne kennismaking met estatic dance, cacao ceremonie, sound healing en Kirtan. Voor mij allemaal nieuw, maar een aanrader als je het een keer wil meemaken! Een fantastische plek om nog eens naar terug te gaan. Kim deed het allemaal super leuk! En was het echt een heel fijn weekend om tot rust te komen.

Nicky Heins

Retreats & Reizen

Kim is master of time. Ze weet als geen ander een heerlijk ontspannen weekend retreat neer te zetten waar tijd niet lijkt te bestaan. Met oog voor schoonheid, balans en rust en altijd smaakvol en afgestemd leidt ze de groep door een zorgvuldig en intuïtief samengesteld compleet programma heen waarbij niks hoeft en alles mogelijk is. Zang, dans, yoga, cacao ceremonie, sound healing ligbad, vuur en zeeën van vrije tijd. Hierbij nodigt ze ook andere professionals uit, waarbij kwaliteit geborgd blijft. En heerlijk vegetarisch eten! Ik heb volop genoten en kom er ontspannen en geïnspireerd van terug!

Jolanda de Jong-Benner

Retreats & Reizen

Ik vond het een ontspannen weekend, met aandacht voor mezelf. Kim’s kundige begeleiding was heel fijn. Ze had aandacht voor iedereen, met extra aandacht voor wie het nodig had. Kim is heel ontspannen en relaxed. Ze gaf goede informatie en liet iedereen in haar waarde. Het eten was heel goed verzorgd. De accommodatie was een hele fijne plek om te zijn. Op de terugweg naar huis heb ik mijn intenties nog even doorgenomen. En deze thuis ook verteld. Bedankt Kim, wat je mij hebt laten inzien.

Iris Sturgeon

Retreats & Reizen

Juni 2021, ik neem deel aan het retreat van Kim zonder verwachtingen maar met ontzettend veel zin en nieuwsgierigheid. Na een hartelijke ontvangst en kennismakingsronde starten we met een korte schrijfopdracht en vuurceremonie die ons direct met elkaar verbindt. De rest van het weekend volgen we in een natuurlijke flow een mooi uitgebalanceerd programma dat bestaat uit yoga, meditatie, sound healing (wat een geweldige ervaring), ecstatic dance (pure joy) en ook nog voldoende vrije tijd om even mijn eigen rustmoment te pakken. Volledig zen en uitgerust weer naar huis gegaan. Dank je wel Kim.

Melissa Koelewijn

Retreats & Reizen

Een heerlijk weekend vol rust, ontspanning en mooie momenten. Kim heeft alles tot in de puntjes verzorgd en voelt de groep perfect aan. Van de prachtige accommodatie tot de mooie ceremonies en yoga sessies. Voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste. Dit mag je jezelf absoluut cadeau doen!

Danielle de Wilde

Retreats & Reizen

Dit weekend was een bewust cadeau aan mezelf. Even letterlijk stilstaan en tijd voor mezelf. ‘Ontspannen’ en ‘loslaten’ was wat ik wilde en daarbij koos ik voor een retreat waarbij ik deels met bekende dingen als yoga en meditatie in aanraking zou komen en deels kennis zou maken met voor mij nieuwe zaken als een cacao ceremonie en sound healing. Achteraf kan ik zeggen dat mijn verlangen zeker uitgekomen is. Niet eerder heb ik zo’n diepe ontspanning ervaren. Ik voelde innerlijke rust en vond deels bevestiging, deels nieuwe inzichten en een aanmoediging om mijn eigen pad te blijven wandelen. Bijzonder hoe alles op elkaar aanhaakte en elkaar versterkte. De rust en het ‘zijn’ (ipv ‘doen’) heb ik tot de dag van vandaag weten vast te houden. Het is een soort startsein geweest voor de volgende fase in mijn leven en in mijn ondernemerschap. Waardevol.

Suzanne de Roo

Retreats & Reizen

Ik heb een heerlijk weekend gehad. Eigenlijk 0 ervaring buiten wat lesjes yin-yoga na. Ben echt tot rust gekomen, heb nieuwe inzichten gekregen over dingen die ik “anders” zou willen. Het was gezellig en de vrijheid om alles op je eigen wijze in te vullen heb ik als zeer prettig ervaren. Heerlijk gegeten, gelachen. Fijn programma, ruimte voor flexibiliteit.

Linda Kooij-Slotboom
Volgde Integrale Yoga bij Kim

Yoga

Kim is een jonge, ervaren yogadocente die een goede en rustige uitleg geeft bij de oefeningen. Ze kan goed improviseren en past haar kennis toe om de oefeningen voor iedereen toegankelijk te maken. Kim heeft een prettige stem en zorgt voor rust en ontspanning tijdens de meditatie.

Marloes Buitendijk
Volgde Integrale Yoga bij Kim

Yoga

Kim geeft duidelijke uitleg en ze heeft een hele fijne en rustgevende stem. Door de juiste ademhaling en langzame bewegingen was ik mij bewust van al mijn spieren in mijn lichaam. Hierdoor was ik na elke les weer helemaal zen. En die rust kan ik meenemen voor de rest van de dag. Dit alles op een hele fijne en open manier in een relaxte sfeer. De integrale yogalessen bij Kim zijn zeker een aanrader wanneer je weer in balans wilt komen.

Lara van Esch
Volgde Integrale Yoga bij Kim

Yoga

‘Kim straalt een bepaalde rust uit als persoon en dat ervaar je continue tijdens haar lessen. Kim legt de oefeningen goed en duidelijk uit, heeft oog voor de individuen en corrigeert waar nodig. Tijdens de Savasana brengt ze je met haar zachte en kalme stem tot rust en diepe ontspanning. Na de les voel ik me fijn: ontspannen in hoofd en lijf en dat is precies mijn doel met yoga.'

Jody de Haan
Volgde Integrale Yoga bij Kim

Yoga

Kim is een organisatorisch natuurtalent! En tijdens de yogalessen klopt alles. Kim weet een fijne en rustgevende sfeer te creëren. Daarnaast neemt zij de tijd om de houdingen goed uit te leggen en weet zij de meditatie echt binnen te laten komen.

Leuk als je contact zoekt!