fbpx

Reizen

BALI | 8 DAGEN | 3-10 AUGUSTUS 2020 | SPECIAAL VOOR DAMES VAN 18-28 JAAR 

Druk met studie, parttime baan, borrels, feestjes of andere afspraken? Vergeet je jezelf daardoor weleens? Geef jezelf dan deze retreat cadeau!

Verblijf in klein gezelschap, van maximaal 7 dames, op het mooie Bali. Beoefen dagelijks yoga en meditatie in een rustige omgeving maar ga ook shoppen en/of relaxen op het strand. Deze retreat biedt ‘the best of both worlds’. Ervaar het hippe, internationale Bali zoals je het wellicht van Instagram kent. Ontdek daarnaast het rustige, lokale Bali waar het hindoeïsme alom aanwezig is.

Bekijk onderstaand alle informatie. Heb je vragen of wil je boeken? Neem dan hier contact op of gebruik de WhatsApp button rechtsonder.

KOSTEN

€495 p.p. bij boeken tot 01-04-2020
€595 p.p. bij boeken na 01-04-2020
Bij boeking ontvang je een aanbetalingsfactuur van 30% van de reissom. Deze dient binnen 14 dagen na dagtekening te zijn voldaan. De overige 70% betaal je uiterlijk 8 weken voor aanvang van de reis. Makor Reizen stuurt de factuur. De technische uitvoering van de reis valt namelijk onder de verantwoordelijkheid van deze touroperator. Makor Reizen is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, VvKR en GGTO. Voor gegarandeerd vertrek heeft deze reis tenminste 5 deelnemers nodig. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

INCLUSIEF

• Overnachtingen (7x) in gedeelde kamer
• Dagelijks gebruik van zwembad
• Dagelijks ontbijt en lunch (vegetarisch)
• Dagelijks yoga, meditatie en ademwerk
• Spa behandeling (Balinese massage)
• Strandwandeling
• Tempelbezoek
• Fietstocht door lokale dorpen / rijstvelden
• Lunch bij lokale mensen thuis
• Kirtan evenement met lokale mensen (zang)
• Ervaren Nederlandstalige reisbegeleiding

EXCLUSIEF

• Diner (± €2,50 – €7,50 per maaltijd)
• Huur scooter / scootertaxi (± €20 gehele week)
• Individuele reis- en annuleringsverzekering
• Bijdrage Calamiteitenfonds en GGTO (€17,50)
• Transfer van / naar het vliegveld (± €20 per rit)
• Vliegticket (vanaf ± €750 in juli / augustus)
Vluchten zijn vaak goedkoper als je vroeg boekt
• Extra excursie(s) indien gewenst
Dansen ± €10, surfen ± €35, hiken ± €40

Suggestie: GreenSeat CO2 compensatie ± €20

Het ochtendprogramma start om 06.00. Het is dan nog lekker koel. Lokale mensen verzorgen het programma volgens een vast tijdschema. Als groep volgen wij dit programma. Soms sluiten er andere lokale en internationale mensen aan bij de meditaties en yoga. Het ochtendprogramma bestaat uit een meditatie van een half uur, gevolgd door een vuurceremonie en een hatha yogales van een uur. Het volgen van de lokale, religieuze gebruiken is wenselijk. Draag ruimvallende kleding die de schouders en knieën bedekt.

Nicole Lemmers
Ging mee met een reis die Kim begeleidde in januari 2019

Reizen

Een van de belangrijkste redenen dat de reis zo geslaagd was, waren de inhoudelijke deskundigheid en persoonlijke begeleiding van Kim. Ze wist meer dan de plaatselijke gids, ze regelde alles zeer correct en efficiënt. Ze had oog voor ieder persoon in de groep en hun individuele behoeftes. Zelfs bij de zeer (te) veeleisende personen kon ze niets verkeerds doen. Persoonlijk werd (word) ik erg blij van haar. Ze is de leukste en beste reisleidster die ik in al mijn reizen heb gehad.

Linda Kooij-Slotboom
Volgde Integrale Yoga bij Kim

Yoga

Kim is een jonge, ervaren yogadocente die een goede en rustige uitleg geeft bij de oefeningen. Ze kan goed improviseren en past haar kennis toe om de oefeningen voor iedereen toegankelijk te maken. Kim heeft een prettige stem en zorgt voor rust en ontspanning tijdens de meditatie.

Marloes Buitendijk
Volgde Integrale Yoga bij Kim

Yoga

Kim geeft duidelijke uitleg en ze heeft een hele fijne en rustgevende stem. Door de juiste ademhaling en langzame bewegingen was ik mij bewust van al mijn spieren in mijn lichaam. Hierdoor was ik na elke les weer helemaal zen. En die rust kan ik meenemen voor de rest van de dag. Dit alles op een hele fijne en open manier in een relaxte sfeer. De integrale yogalessen bij Kim zijn zeker een aanrader wanneer je weer in balans wilt komen.

Tanja Rakhou-de Jong
Ging mee met een reis die Kim begeleidde in augustus 2019

Reizen

Hele fijne persoonlijkheid: rustig, lief en daadkrachtig om alles tot in de puntjes te regelen. Geen dertien in dozijn tips maar echt luisterend naar de verschillende wensen en vanuit daar waardevolle tips geven wat mooi is om te zien of te bezoeken. Werkt graag samen met lokale bevolking en minder toeristische plekken voor een echt ‘Indonesie’ gevoel. Haar passie voor de lokale bevolking en de natuur zorgde ervoor dat de groep nog meer genoot van de mooie Bali / Lombok / Gili reis. Al met al een fantastische reis en een mooie herinnering.

Lara van Esch
Volgde Integrale Yoga bij Kim

Yoga

‘Kim straalt een bepaalde rust uit als persoon en dat ervaar je continue tijdens haar lessen. Kim legt de oefeningen goed en duidelijk uit, heeft oog voor de individuen en corrigeert waar nodig. Tijdens de Savasana brengt ze je met haar zachte en kalme stem tot rust en diepe ontspanning. Na de les voel ik me fijn: ontspannen in hoofd en lijf en dat is precies mijn doel met yoga.'

Jody de Haan
Volgde Integrale Yoga bij Kim

Yoga

Kim is een organisatorisch natuurtalent! En tijdens de yogalessen klopt alles. Kim weet een fijne en rustgevende sfeer te creëren. Daarnaast neemt zij de tijd om de houdingen goed uit te leggen en weet zij de meditatie echt binnen te laten komen.

Open chat
Stel je vraag via WhatsApp
Hallo! Leuk dat je contact zoekt. Hoe kan ik je helpen? Hartelijke groet, Kim
Powered by