Wie ben ik

Hallo, ik ben Kim. Ik werk o.a. in Nederland en Indonesië. In het verleden woonde en werkte ik fulltime op Bali (management adviseur, Green School). Nu woon ik parttime in Nederland en zeil ik met mijn partner en onze community de wereld rond. Tevens organiseer ik reizen en retreats in Nederland (Zeeland) en Indonesië (Bali, Lombok en de Gili’s).

Ik word blij van het strand, de zon, yoga, dansen, fietsen langs rijstvelden en van nog zo veel meer. Als docent (MA), cultureel antropoloog (MA) en reisbegeleider breng ik de onderwijs- en reiswereld samen. Al sinds 2013 organiseer en begeleid ik reizen voor jongeren en volwassenen. Tevens verzorg ik (online) wereldburgerschapsprojecten en mindfulness trainingen voor scholen. Het is mijn missie om te ondersteunen in het creëren van meer verbinding, balans en levensvreugde. Dit doe ik door mijn passies voor reizen, culturen en yoga / meditatie / dans te delen.

Ben je benieuwd naar wat anderen over mij zeggen? Lees hier de referenties. Bekijk ook MindfulYouth en mijn trainersprofiel op Centrum voor Mindfulness (2019) en blijf op de hoogte via FBLinkedInInstagram.

Muziek van Fia, Message for Humanity
Album Legacy of Light

Leuk als je contact zoekt!