Wie ben ik

Hallo, ik ben Kim. Ik werk in Nederland en Indonesië op Bali, Lombok en de Gili eilanden. In het verleden werkte ik fulltime voor de Green School op Bali. Nu woon ik weer in Nederland en werk ik parttime als coördinator tweetalig onderwijs en internationalisering in het voortgezet onderwijs. Tevens organiseer ik reizen en retreats. Ik word blij van het strand, de zon, yoga, dansen, fietsen langs rijstvelden en van nog zo veel meer.

Als docent (MA), cultureel antropoloog (MA) en reisbegeleider breng ik de onderwijs- en reiswereld samen. Al sinds 2013 organiseer en begeleid ik reizen. Dit doe ik zowel voor scholieren als voor volwassenen.

Het is mijn missie om jongeren en volwassenen te ondersteunen in het creëren van meer balans en levensvreugde. Dit doe ik door mijn passies voor reizen, culturen en yoga te delen. Met veel plezier breng ik mensen van verschillende culturele achtergronden samen. Verbinding staat centraal in mijn werk.

Het symbool van de levensbloem past bij deze missie en is daarom in mijn logo verwerkt. Het staat voor ontwikkeling en evenwicht. Hierbij gaat het niet alleen om het vinden van eigen evenwicht, maar ook evenwicht tussen elkaar. De levensbloem laat zien dat al het leven in het universum verbonden is.

Ben je benieuwd naar wat anderen over mij zeggen? Lees hier de referenties. Bekijk ook mijn trainersprofiel op Centrum voor Mindfulness (2019) en blijf op de hoogte via FBLinkedInInstagram.

Muziek van Fia, Message for Humanity
Album Legacy of Light

Leuk als je contact zoekt!

Open chat
Stel je vraag via WhatsApp
Hallo! Leuk dat je contact zoekt. Hoe kan ik je helpen? Hartelijke groet, Kim